Unloader One -polvituki

Unloader One polvituki sinun terveydeksesi

Mihin Unloader One -polvitukea käytetään?

Tutkimusten perusteella Unloader One on jokaiselle polvikulumasta potevalle henkilölle paras polvituki liikkumiseen. Nykyään myös keski-ikäisille kehittyvissä polvinivelen kierukoiden ja luuston ongelmissa, se on oiva parantumisajan tuki.

Unloader One –ortoosia voi käyttää kaikissa arkipäiväisissä toimissa, mutta se sopii yhtä hyvin myös aktiviteetteihin, jotka asettavat huomattavasti korkeampia vaatimuksia sekä sinulle että ortoosille. Unloader-ortoosin on kliinisissä testeissä todistettu vähentävän kipua sekä pienentävän tarvittavan kipulääkityksen määrä, ja näin minimoivan myös lääkityksen aiheuttamia sivuvaikutuksia kehossa. 

Paras polvituki sinulle

Tuki pitää olla oikean kokoinen ja käyttö on tärkeää opetella oikeaksi. Ammattilaisen avulla löydät oikean kokoisen tuen ja saat tärkeää tietoa tuen käyttämisestä arjessa.

Visioni on, että asiakkaamme pystyvät jälleen nauttimaan liikunnasta vaikeidenkin vammojen kuntoutuksen jälkeen. Olen myös urheillut koko elämäni, joten tiedän hyvän kuntoutuksen merkityksen tulevaisuuden kannalta.

Santtu Ranta

Manipulatiivinen Fysioterapeutti

25 vuotta kokemusta vammojen kuntoutuksesta

Sovitetaan paras rannetuki sinulle.

Varaa aika varauskalenterista.

Yhteystiedot
Helsingin kuntofysio
Annankatu 32 7.krs
00100 Helsinki

Stig-Peter Ranta
+358 40 591 3928
Ota yhteyttä

Varaa aika sovitukseen

© 2018 Helsingin Kuntofysio Oy. All rights reserved.