CTI-polvituki

Polvituki, joka on kustomoitu juuri sinulle

Mikä on CTI Custom polvituki?

CTI custom tai CTI custom oa on henkilölle mittojen mukaan valmistettava niveltä tukeva polvituki vammojen, leikkausten, löysän nivelen tai polvikuluman hoitoon. Se on yksi parhaista markkinoilla saatavilla olevista polvituista.

Mihin CTI-polvitukia käytetään?

CTI-polvituki tuki on vuosien varrella kehittynyt huippu-urheilun kautta meille kaikille käytettäväksi polvitueksi. Nykyään esimerkiksi liikuntaa harrastava keski-iän ylittänyt, polveensa jo kulumaa saanut, on yksi tuen käyttäjistä.

Jos kulumaa on jo enemmän, voimme säätää tukea estääksemme polven sisä- tai ulkoreunaa kulumasta lisää. Näin nivelen kuluminen hidastuu tukea käytettäessä.  

Kustomoitu polvituki sinulle

CTI Custom valetaan muotoon tarkasti mittojen mukaan, joten se istuu käyttäjälleen täydellisesti. Tuki mitataan Suomessa ja valmistetaan USA:ssa mittojen mukaan. Sen toimitusaika on noin kaksi viikkoa. 

Tuen mittaukseen sovitaan aika erikseen:
santtu.ranta@aava.fi tai 0405913928.

Visioni on, että asiakkaamme pystyvät jälleen nauttimaan liikunnasta vaikeidenkin vammojen kuntoutuksen jälkeen. Olen myös urheillut koko elämäni, joten tiedän hyvän kuntoutuksen merkityksen tulevaisuuden kannalta.

Santtu Ranta

Manipulatiivinen Fysioterapeutti

25 vuotta kokemusta vammojen kuntoutuksesta

Sovitetaan paras polvituki sinulle.

Varaa aika varauskalenterista.

Yhteystiedot
Helsingin kuntofysio
Annankatu 32 7.krs
00100 Helsinki

Stig-Peter Ranta
+358 40 591 3928
Ota yhteyttä

Varaa aika sovitukseen

© 2018 Helsingin Kuntofysio Oy. All rights reserved.