Helsingin Kuntofysio - Tarinamme

Olemme Helsingin Kuntofysio Oy. Tarjoamme asiakkaillemme parhaita mahdollisia kuntotumiskokemuksia tarjoamalla ja sovittamalla heille tukensa.

Missiona onnistunut kuntoutuskokemus

Oikean tuen löytäminen on kriittistä kuntoutuksen onnistumisen kannalta. Siksi perustimme Helsingin Kuntofysion.

Leikkausten ja vammojen kuntoutus kehittyy jatkuvasti. Tänä päivänä monet vammat pystytään hoitamaan tukien ja kuntoutuksen avulla. Tämän takia oikeiden tukien valinta kuntoutuksen eri vaiheissa korostuu entistä enemmän. Väärän tuen valinta voi johtaa pysyviin vammoihin tai pidempiin kuntoutusjaksoihin.

Tämän takia haluamme olla auttamassa ihmisiä löytämään oikeat tuet jokaiseen vaivaan. Lääkärin diagnoosin jälkeen oikean tuen valita ratkaisee vamman paranemisen. Samoin liikuntaan palattaessa, oikean tuen valinta auttaa niveliä oikealla tavalla. Ihmisten ikääntymiseen on olemassa hyviä ratkaisuja liikkumisen avuksi esimerkiksi tukemalla polvea tuen avulla kävelyn ja liikunnan harrastamisessa. Näin autamme ihmisiä säilyttämään tärkeän toimintakyvyn mahdollisimman pitkään.

Tuki valitaan yhdessä asiakkaan kanssa sovituskäynnillä. Helsingin Kuntofysio Oy:n vahva osaaminen takaa, että aikaa ja rahaa kuluttavat väärät tukikokemukset ovat menneisyyden murhe. Palvelumme laatu kumpuaa yhdessä tekemisestä, asiakkaan kuuntelemisesta ja keskittymisestä oikeisiin asioihin.

Visioni on, että asiakkaamme pystyvät jälleen nauttimaan liikunnasta vaikeidenkin vammojen kuntoutuksen jälkeen. Olen myös urheillut koko elämäni, joten tiedän hyvän kuntoutuksen merkityksen tulevaisuuden kannalta.

Stig-Peter "Santtu" Ranta

Manipulatiivinen Fysioterapeutti

25 vuotta kokemusta vammojen kuntoutuksesta

Helsingin Kuntofysio Oy

Helsingin Kuntofysio Oy on vuonna 1977 perustettu fysioterapiaan erikoistunut yritys, joka toimii Helsingin keskustassa Annankadulla. Olemme manipulatiivisia fysioterapeutteja yli 20 vuoden kokemuksella. Vuosien varrella olemme kehittyneet kuntoutuksen ammattilaisiksi, ja teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä lääkäreiden kanssa.

Vuosien yhteistyö on mahdollistanut tukien paremman yksilöllisen räätälöimisen monipuolisesti eri vaivoihin asiantuntijan avustuksella. Mahdollistamme asiakkaillemme oikean tuen löytämisen sovituskerralla, jossa asiantuntijamme määrittää oikean tuen tapauskohtaisesti. Oikean tuen löytäminen on oleellista kuntoutuksen onnistumisen kannalta.  

Helsingin Kuntofysio on erikoistunut tukien rooliin kuntoutuksessa. Tarjoamme sekä kustomoituja että valmiita tukia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yleisimpiä tukia ovat nilkka-, ranne- ja polvituet.  

Yhteystiedot
Helsingin kuntofysio
Annankatu 32 7.krs
00100 Helsinki

Stig-Peter Ranta
+358 40 591 3928
Ota yhteyttä

Varaa aika sovitukseen

© 2018 Helsingin Kuntofysio Oy. All rights reserved.