Rannetuet

Sopiva rannetuki helpottaa arkeasi

Mihin rannetukia käytetään?

Rannetuet ovat kaikille tuttuja kaatumisten jälkeisessä hoidossa. Käsiin erikoistuneet ortopedit käyttävät rannetukia myös ranteen kipujen hoitoon, jotka voivat esimerkiksi kehittyä toimistotyön seurauksena. 

Rannetuen tarkoituksena on luonnollisesti tukea rannetta ja suojata rannetta liialliselta kuormitukselta ja kipeytymiseltä.

Miten oikea rannetuki valitaan?

Rannetukia on monia erilaisia ja on tärkeää valita niistä juuri sinun tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Tuki valitaan vamman tai kivun alueen perusteella. Peukalo-, ranne- tai peukalo-rannetuet ovat yleisimmin käytettyjä tukia ranteen alueella. 

Tarjoammekin asiakkaillemme maksuttoman kartoituskäynnin, jossa sovitamme yhdessä sinulle sopivan tuen. Jätä yhteydenottopyyntö tai varaa suoraan aika sovitukseen, niin keskustellaan lisää!

Mitä rannetukia me käytämme?

Helsingin Kuntofysioon on valikoitunut tukia Össurin, Donjoyn, Kir-fixin ja Linctuksen tuotevalikoimista. Meille tärkeintä on löytää laadukkaita tukia ja siksi seuraamme kaikkien valmistajien tuotekehitystä jatkuvasti suurella mielenkiinnolla ja päivitämme valikoimaamme tarpeen tullen.

Paras rannetuki sinulle

Vain sovittamalla tukea ammattilaisen kanssa voit olla varma sen oikeasta käyttötarkoituksesta, istuvuudesta ja koosta. Siksi tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman kartoituskäynnin.

Jätä yhteydenottopyyntö tai varaa suoraan aika sovitukseen.

Visioni on, että asiakkaamme pystyvät jälleen nauttimaan liikunnasta vaikeidenkin vammojen kuntoutuksen jälkeen. Olen myös urheillut koko elämäni, joten tiedän hyvän kuntoutuksen merkityksen tulevaisuuden kannalta.

Santtu Ranta

Manipulatiivinen Fysioterapeutti

25 vuotta kokemusta vammojen kuntoutuksesta

Sovitetaan paras rannetuki sinulle.

Olen usein päivisin kiinni potilastapaamisissa, olen sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Soita tai laita tekstiviesti!

Stig-Peter Ranta
Fysioterapeutti
Puh. +358 40 591 3928

Jätä yhteydenottopyyntö