Nilkkatuet

Nilkkatuki sinun terveydeksesi

Mistä tunnistaa hyvän nilkkatuen?

Markkinoilla on paljon nilkkatukia, joiden toiminnallinen tuki on lähinnä niveltä lämmittävä, ei tukeva. Nilkkatuen valinnassa ja asentamisessa on erittäin tärkeää tuen oikeanlainen rakenne ja sen oikein laittaminen nilkkaan.

Mitä nilkkatukia me käytämme?

Helsingin Kuntofysio on valikoitunut tukia Össurin, Donjoyn, Kir-fixin ja Linctuksen tuotevalikoimista. Meille tärkeintä on löytää laadukkaita tukia asiakkaitamme varten. Tästä syystä seuraamme kaikkien valmistajien tuotekehitystä jatkuvasti suurella mielenkiinnolla.

Mihin nilkkatukia käytetään?

Nilkkatukia käytetään yleisimmin vammojen hoitoon ja vamman jälkeisen liikkumisen tukena. Myös löysissä nilkoissa tuki on erittäin hyvä apu liikkumiseen.

Paras nilkkatuki sinulle

Ammattilaisen avustamana on helpompi löytää itselleen tarkoituksen mukainen nilkkatuki. Anna siis meidän auttaa sinua. Ota yhteyttä tai varaa aika sovitukseen.

Visioni on, että asiakkaamme pystyvät jälleen nauttimaan liikunnasta vaikeidenkin vammojen kuntoutuksen jälkeen. Olen myös urheillut koko elämäni, joten tiedän hyvän kuntoutuksen merkityksen tulevaisuuden kannalta.

Santtu Ranta

Manipulatiivinen Fysioterapeutti

25 vuotta kokemusta vammojen kuntoutuksesta

Sovitetaan paras nilkkatuki sinulle.

Varaa aika varauskalenterista.

Yhteystiedot
Helsingin kuntofysio
Annankatu 32 7.krs
00100 Helsinki

Stig-Peter Ranta
+358 40 591 3928
Ota yhteyttä

Varaa aika sovitukseen

© 2018 Helsingin Kuntofysio Oy. All rights reserved.