Polvituet

Polvituki sinun terveydeksesi

Mistä tunnistaa hyvän polvituen?

Polvitukien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvä materiaali ja vammaan/vaivaan sopiva rakenne. Polvitukien käyttötarkoitukset valikoituvat vammojen tai vaivojen perusteella. Siksi on erittäin tärkeää, että ammattilainen valitsee oikean tuen sinulle.

Mitä polvitukia me käytämme?

Helsingin Kuntofysioon on valikoitunut tukia Össurin, Donjoyn, Kir-fixin ja Linctuksen tuotevalikoimista. Meille tärkeintä on löytää laadukkaita tukia ja siksi seuraamme kaikkien valmistajien tuotekehitystä jatkuvalla mielenkiinnolla.

Mihin polvitukia käytetään?

Yleisimpiä käyttötarkoituksia ovat lumpion tai polvinivelen löysyydet. Nykyään myös suurin osa polvivammoista voidaan hoitaa asiaankuuluvilla polvituilla lääkärin diagnoosin jälkeen. Myös polven kulumissa polvituella on nykyään merkittävä osa hoitoketjussa. Siitä on enemmän informaatiota Unloader One– polvituen osiossa.

Paras polvituki sinulle

Vain sovittamalla tukea voit olla varma sen oikeasta käyttötarkoituksesta, istuvuudesta ja koosta. Ota yhteyttä tai varaa aika sovitukseen.

Visioni on, että asiakkaamme pystyvät jälleen nauttimaan liikunnasta vaikeidenkin vammojen kuntoutuksen jälkeen. Olen myös urheillut koko elämäni, joten tiedän hyvän kuntoutuksen merkityksen tulevaisuuden kannalta.

Santtu Ranta

Manipulatiivinen Fysioterapeutti

25 vuotta kokemusta vammojen kuntoutuksesta

Sovitetaan paras polvituki sinulle.

Varaa aika varauskalenterista.

Yhteystiedot
Helsingin kuntofysio
Annankatu 32 7.krs
00100 Helsinki

Stig-Peter Ranta
+358 40 591 3928
Ota yhteyttä

Varaa aika sovitukseen

© 2018 Helsingin Kuntofysio Oy. All rights reserved.