Polvituet

Löydä juuri sinulle sopiva polvituki ammattilaisen avulla

Mihin polvitukia käytetään?

Polvituki lievittää ja ennaltaehkäisee polven alueen kipua ja tarjoaa polvelle lisätukea esimerkiksi urheilun yhteydessä.

Yleisimpiä polvituen käyttötarkoituksia ovat lumpion tai polvinivelen löysyydet sekä artroosi. Nykyään myös suurin osa polvivammoista voidaan hoitaa asiaankuuluvilla polvituilla lääkärin diagnoosin jälkeen. Myös polven kulumissa polvituella on nykyään merkittävä osa hoitoketjussa. Voit lukea siitä lisää täältä.

Voit olla myös meihin suoraan yhteydessä, niin kartoitetaan tilanne yhdessä!

Mitä polvitukia me käytämme?

Helsingin Kuntofysioon on valikoitunut tukia Össurin, Donjoyn, Kir-fixin ja Linctuksen tuotevalikoimista. Valitsemme asiakkaalle yhdessä parhaan tuen sovituskäynnin perusteella. Alla esiteltynä kaksi suosituinta tukeamme.

CTI Custom polvitukemme valetaan muotoon tarkasti mittojen mukaan, joten se istuu käyttäjälleen täydellisesti. Se on yksi parhaista markkinoilla saatavilla olevista polvituista.

Unloader One -polvituen on puolestaan kliinisissä testeissä todistettu vähentävän kipua sekä pienentävän tarvittavan kipulääkityksen määrä, ja näin minimoivan myös lääkityksen aiheuttamia sivuvaikutuksia kehossa. 

Meille tärkeintä on löytää laadukkaita tukia ja siksi seuraamme kaikkien valmistajien tuotekehitystä jatkuvalla mielenkiinnolla ja päivitämme valikoimaamme sen mukaan.

Mistä tunnistaa hyvän polvituen?

Polvitukien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvä materiaali ja vammaan/vaivaan sopiva rakenne. Polvitukien käyttötarkoitukset valikoituvat vammojen tai vaivojen perusteella. Siksi on erittäin tärkeää, että ammattilainen valitsee oikean tuen sinulle.

Paras polvituki juuri sinulle

Vain sovittamalla tukea ammattilaisen kanssa voit olla varma sen oikeasta käyttötarkoituksesta, istuvuudesta ja koosta. Siksi tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen kartoituskäynnin.

Jätä yhteydenottopyyntö tai varaa suoraan aika sovitukseen.

Visioni on, että asiakkaamme pystyvät jälleen nauttimaan liikunnasta vaikeidenkin vammojen kuntoutuksen jälkeen. Olen myös urheillut koko elämäni, joten tiedän hyvän kuntoutuksen merkityksen tulevaisuuden kannalta.

Santtu Ranta

Manipulatiivinen Fysioterapeutti

25 vuotta kokemusta vammojen kuntoutuksesta

Sovitetaan paras polvituki sinulle.

Olen usein päivisin kiinni potilastapaamisissa, olen sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Soita tai laita tekstiviesti!

Stig-Peter Ranta
Fysioterapeutti
Puh. +358 40 591 3928

Jätä yhteydenottopyyntö